Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 січня 2020 р.

Колядують зорі на Різдво Христове



В Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського вже стало традицією на новорічні та різдвяні  свята проводити заходи, пов’язані з українськими традиціями і обрядами.  03 січня 2020 року,  для гостей книгозбірні відбулися фольклорні посиденьки «Колядують зорі на Різдво Христове».
Переглянувши презентацію та відеоролик  «Цікаві факти про Різдво», присутні дізналися як відзначають Різдво християни у всьому світі.
Традиція прикрашати домівки різдвяними віночками прийшла до нас із Заходу та швидко набрала популярності, цей елемент святкового декору можна зробити власноруч. Адже завжди найціннішим є той виріб, який зроблений своїми руками.
Під час  майстер-класу «Різдвяний вінок: ідеї декору» учасники, під керівництвом художниці Світлани Микити, створювали власний різдвяний вінок: вчилися працювати з декоративними матеріалами, запам'ятовували дизайнерські секрети, створювали композиції та комбінували кольори.
Різдво важко уявити без коляди та смачної випічки. Тож,  кожен учасник заходу міг поласувати пирогами та млинцями поки що пісного передріздвяного столу.






Немає коментарів:

Дописати коментар