Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 27 січня 2020 р.

Дівчина проти гравітації (кінопоказ)



 20 листопада 2019 року  в Олександрійській центральній  районній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського, в рамках ХVI мандрівного фестивалю документального кіно «Docudays UA 2019», відбувся кінопоказ стрічки «Дівчина проти гравітації», режисер Єнс Педерсен (Данія) , на якому були присутні студенти Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету.
 За сюжетом фільму, циркову школу, в якій навчається Ерденчімеґ, запросили на престижне шоу на площі перед парламентом. Раптом дівчинка втрачає здатність тренуватися, і їй доведеться пройти складний етап навчання та інтеграції. Через свою ситуацію в сім’ї та невпевненість дівчина постійно почувається зайвою.
Після перегляду присутні обэдналися в  групи та аналізували причини виникнення і форми прояву булінгу та кібербулінгу на прикладі реальних життєвих ситуацій, визначали основні правила їх уникнення. Особливо гострою молодь вважає проблему існування так званих «груп смерті» у соціальних мережах. Учні дійшли спільної думки: у «віртуалі» слід дотримуватися тих самих правил поведінки, що й у реальному світі.
На завершення кожен отримав буклет «Кампанія проти кібербулінгу».

Немає коментарів:

Дописати коментар