Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Літопис ядерної ери



До Дня пам'яті Чорнобильської трагедії бібліотекарі відділу обслуговування дорослих та молоді Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського, провели для студентів  Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету інформаційний екскурс «Літопис ядерної ери».
Сум, біль, тривога, страх ніколи не зникнуть із свідомості народу – дзвони Чорнобиля будуть тривожити небо ще довго. Страшні наслідки аварії на ЧАЄС, вплив, здавалось би, мирного атому на людину, зона відчуження, сама історія аварії - всі ці питання були обговорені під час перегляду відео-хроніки  та презентації «Чорнобиль. Загублений світ».
Під час заходу присутні дізнались про вибух, що спричинив катастрофу глобальних масштабів та до яких страшних наслідків для усього живого це призвело.  Урятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. І це змушує задуматися про можливі наслідки діяльності людини. По завершенні студенти намалювали постери «Екологічне майбутнє України».



Немає коментарів:

Дописати коментар