Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 13 травня 2019 р.

УВАГА! УВАГА! ФОТОКОНКУРС ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ!



З 13 травня  по 31  травня 2019 р. Олександрійська центральна районна бібліотека ім. Д.І.Чижевського проводить фотоконкурс «Щастя бути разом», приурочений Міжнародному дню сім'ї.
Сім'ї, які бажають взяти участь в конкурсі, повинні розмістити на сторінці у Фейсбук, під хештегом #фотоконкурс_щастя_бути_разом  фотографії, відповідні тематиці обраної номінації. Одній сім'ї дозволяється взяти участь відразу в декількох номінаціях, але в рамках кожної номінації можна представити  тільки одну фотографію.
Номінації:
-         «Щасливі разом» – фото спільних щасливих моментів, епізодів життя всіх членів сім’ї розміщуються під хештегом #фотоконкурс_щастя_бути_разом#щасливі_разом
-         «Сімейна «фішка» – фото, на якому відображені захоплення, уподобання, таланти родини розміщуються під хештегом #фотоконкурс_щастя_бути_разом#сімейна_фішка
-         «Вусолапохвостий» член сім’ї – на фото повинна бути сім’я разом із своїми домашніми улюбленцями (тваринами) розміщуються під хештегом#фотоконкурс_щастя_бути_разом#вусолапохвостий_член_сім’ї
В коментарях до фото, вказати ПІБ учасника фотоконкурсу та населений пункт.
Фотоконкурс для всієї родини це не тільки можливість розмістити сімейні фото, а й можливість цікаво провести час і отримати можливість виграти приз.
Для участі в конкурсі фотографій  не обов'язково бути професіоналом, достатньо бути любителем і мати бажання і прагнення до перемоги. Діліться своїми сімейними фото-історіями та збирайте «лайки»

Організаційний комітет конкурсу визначить по 1 переможцю в кожній номінації (1 сім'я може перемогти тільки в одній номінації на розсуд організаційного комітету конкурсу) за наступними критеріями:
- кількість «лайків»
- відповідність тематиці номінації;
- оригінальність і унікальність фотографії.

Таким чином, за результатами Конкурсу, будуть визнані кращими 3 фотографії.
Оголошення результатів відбудеться 4 червня 2019 року.
Детальніше із Положенням фотоконкурсу «Щасливі бути разом» ви можете ознайомитись за посиланням
https://sites.google.com/site/oleksandrijskacrb/konkursi-proekti
 

Немає коментарів:

Дописати коментар