Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Бібліоквест "Бібліотек@ - територія єдності"



В Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського традиційно проводяться заходи до Всеукраїнського дня бібліотек. Цього року бібліотекарі організували бібліоквест, в якому взяли участь студенти І-ІІІ  курсів спеціальності "Інформаційна, бібліотечна та архівна справа" КВНЗ "Олександрійський коледж культури і мистецтв".
Захід розпочався з поділу учасників на дві команди "Збірна І-ІІІ курсу" та "Збірна І-ІІ курсу". Гравці, активно виконуючи різноманітні завдання, проходили «квестові зони» – відділи бібліотеки. Для кращого орієнтування команда отримала маршрутні листи, та супроводжуючих координаторів – працівників бібліотеки. 
Під час квесту учасники обох команд не лише мали чудову нагоду проявити знання, ерудицію, кмітливість, уміння змагатися в інтелектуально-командній грі, але й дізналися більше про всі бібліотечні процеси. Гравці в захопливій веселій формі ознайомилися зі спектром послуг бібліотеки і навіть відчули себе бібліографами, методистами, спеціалістами з обробки бібліотечних документів і інформаційних технологій.








Результатом вдалого виконання всіх вправ стали гарний настрій та заохочувальні призи від бібліотеки: книга Ірен Роздобудько, збірка творів юних поетів-початківців Олександрійщини "Молоді голоси" і значки.

Немає коментарів:

Дописати коментар