Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 2 жовтня 2018 р.

Цикл заходів, присвячених 100-річчю від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського



Цикл заходів, присвячених 100-річчю від дня народження видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського було проведено Олександрійською центральною районною бібліотекою ім. Д.І.Чижевського
Маленькі користувачі відділу обслуговування дітей разом з бібліотекарями здійснили літературні мандри "В кожній його казці – мудрості перлина". Діти залюбки слухали оповідання та казки зі збірників "Вогнегривий коник", "Казки школи під голубим небом", "Квітка сонця" та ін. Обговорювали ті, які їм найбільше сподобались.  
Учні 1-4 класів були запрошені в літературно-театралізовану мандрівку "Чарівним світом казок В.О. Сухомлинського", яку організували спільно з завідуючою Новоселівської бібліотеки-філії. Для дітей було представлено лялькову виставу по казках " Лисенятко - першокласник", "Важко бути людиною", "Півень і сонце", "Як їжачок до зими готувався". В свою чергу юні користувачі  сільської бібліотеки, в якій і відбувся захід, підготували інсценізацію оповідань "Поздоровляємо" та " А серце тобі нічого не наказало?".
Для освітян цікавим було літературне шанування "Віддає учитель дітям розум свій і теплоту душі". Вчителі переглянули уривки документального фільму "Василь Сухомлинський – видатний педагог-гуманіст", мультимедійну презентацію про педагогічну спадщину засновника новаторської педагогіки та познайомились з новим виданням нашої бібліотеки із серії "Видатні педагоги світу" - "В.О.Сухомлинський: бібліографія".

Немає коментарів:

Дописати коментар