Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 грудня 2017 р.

Участь молоді в розвитку місцевих громад




Участь молоді в розвитку місцевих громад

27 грудня 2017 року в Косівській сільській раді за участю голови, депутатів, активної молоді та мешканців села відбулися громадські слухання на тему:«Участь молоді в розвитку місцевих громад». Голова сільської ради готовий іти назустріч молоді, більше того, знайомий з досвідом діяльності молодіжної ради на теренах області. Учасники слухань підтримали ініціативу щодо організації Молодіжної ради, в якості консультаційно-дорадчого органу при Косівській сільській раді. Обрано ініціативну групу молоді, яка готова розпочати процедуру організації Молодіжної ради.
Громадські слухання відбулися в рамках реалізації проекту «Вчимося і діємо: Школа громадського аніматора», що реалізується громадською організацією Олександрійський гендерний інформаційний центр за сприяння центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Районного парламенту дітей, Громадської ради,та за участю бібліотек Олександрійської районної централізованої бібліотечної системи.




Ця інформація  представлена  ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  та здійснюється Paсt в Україні. Зміст  статті  є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  або уряду США



Немає коментарів:

Дописати коментар