Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 грудня 2017 р.

Бібліотека і хіп-хоп



Бібліотека і хіп-хоп 

         «Що спільного?» – запитаєте ви… Діти. Так, діти та підлітки, які намагаються більше дізнаватись про цей світ, і які хочуть рухатись. Фраза відомого КВН-щика: «Тихо!!! В бібліотеці повинно бути тихо!» – вже не актуальна. Тепер бібліотека працє по-новому. У цьому переконались усі учасники літературно-танцювальної вечірки “Хіп-хоп-mix”, присвяченої Всесвітньому дню  дитини. Гостям, дітям із сімейного клубу"Світ родини", було запропоновано взяти участь у танцювальному марафоні літературних персонажів.
Хлопчики і дівчатка із зав’язаними очима обрали для себе капелюшок відомих казкових героїв. Після чого кожен учасник танцював хіп-хоп у стилі,  притаманному, на їх думку, цьому герою.
Це був феєрверк фантазії. Глядачам було цікаво спостерігати, як танцюють хіп-хоп  Попелюшка та  Червона Шапочка, Черепаха Тортілла та  Мері Поппінс, Чарівник Смарагдового міста та Пірат. Учасники так перевтілились в літературних персонажів, що змогли створити справжнє хіп-хоп–mix шоу.
По завершенню заходу хлопчики і дівчатка побажали продовжувати такі зустрічі в бібліотеці і майже кожен взяв додому перечитати книжку зі своїми улюбленими героями.


Немає коментарів:

Дописати коментар