Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 10 грудня 2017 р.

Торгівля людьми – як цьому протидіють в Україні



Торгівля людьми – як цьому протидіють в Україні


Нині Україна є однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі. За оцінками Міжнародної організації з міграції, за часи незалежності, понад 230 тисяч українців постраждали від торгівлі людьми. Саме з цієї теми, в рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства», відбувся майданчик експертних зустрічей «Торгівля людьми – як цьому протидіють в Україні» в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського для учнів ЗНЗ І-ІІІ ст.. № 2 ім. М. Горького.   

Учасники ознайомилися із статистикою, щодо торгівлі людьми за 9 місяців 2017 року, яку оприлюднила прес-служба Національної поліції України,  переглянули навчальний фільм «Станція призначення - життя» й обговорили основні шляхи вербування людей в сучасне рабство та методи, які допоможуть уникнути потрапляння в цю ситуацію.

На зустрічі були присутні начальник відділу Управління соціального захисту населення Олександрійської районної державної адміністрації Яковенко М. та головний спеціаліст Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лунга-Лягуша А., які проконсультували молодь з питань протидії торгівлі людьми й розповіли куди потрібно звертатись в разі потрапляння в тенета рабства.  




Немає коментарів:

Дописати коментар