Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 червня 2019 р.

Перукова вечірка «Модно. Стильно. Креативно»



Працівники центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського провели перукову вечірку  «Модно. Стильно. Креативно» для учнів гімназії-інтернату Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв). Під час перегляду презентації, присутні познайомилися з історією виникнення перуки та цікавими фактами пов’язаними з ними.
Бібліотекарі зазначили, що найважливіший аргумент «ЗА» перуки -  це те, що можна бути різним з ними й не змінювати свій імідж кардинально. Просто варто спробувати нове життя, а потім повернутися у власне.
Далі, у парку перед бібліотекою, молодь взяла участь у  розвагах  та конкурсах «Мішок з сюрпризом», «Вдінь перуку», «Вгадай хто», «Зроби зачіску» та «Дефіле в перуках», де юнаки та дівчата створювали незвичайні та  модні образи і мали можливість розкрити свої творчі здібності під час батлу «Танцювальне попурі», відчути себе справжніми зірками завдяки  «Веселому SELFIE». Весело й цікаво було спостерігати за учасниками  команд, які вгадували відомих українських співаків.
Та головним результатом заходу були посмішки, веселий сміх та гарний настрій усіх присутніх.



Немає коментарів:

Дописати коментар