Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 червня 2019 р.

Засідання кіноклубу Docudays UA «Rакурс»



10 червня 2019 року, відбулося засідання кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA «Rакурс» при Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського, в якому взяли участь учні Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв)  та психолог Олександрійського районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Кобець Я.Г.
 Для перегляду було обрано фільм «Дотик» (режисер: Аліна Степаненко; Росія; 2015), в якому порушено важливі і гострі проблеми про відчуття самотності дитини в родині, де не вистачає саме ДОТИКУ – як душевного, так і фізичного, дотику ласки і тепла, про ходіння з кімнати в кімнату з безуспішними намаганнями торкнутися тата й мами, нащупати (знайти) їх у своєму житті.
Перед показом фільму, учні виконали вправу «Історія про права дитини», під час якої визначили, які умови необхідні кожній дитині для повноцінного життя та розвитку, а також склали асоціативний кущ «Права дитини».
Під час мозкового штурму, учасники відповідали на питання: «Які шляхи вирішення проблем у сім’ї?», «Як ви розумієте рівноправність жінок і чоловіків?», «Хто допоможе у захисті твоїх прав?».
На завершення психолог Кобець Я.Г. надала поради молоді про правила щасливої родини та провела з ними тест методика ДІМ «Ступінь задоволення базових потреб дитини в родині» та роздала буклети з порадами для батьків.





Немає коментарів:

Дописати коментар