Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 1 квітня 2019 р.

Як бібліотечний захід перетворити у подію



27 березня 2019 року в центральній районній бібліотеці відбувся практикум бібліотечних працівників  «Event - менеджер в бібліотеці».
 Подієвий менеджмент ( англ. event - management)  -  важлива складова  успішного функціонування бібліотек,  істотний  інструмент  напрямку бібліотечної  роботи, який спрямований на отримання не одноразового ефекту, а довготривалого процесу в формуванні іміджу бібліотеки, її впливу на  інтереси і потреби громад.
Об’єднавшись у дві команди, учасники пропрацювали, обговорили, використовуючи тренінгові методики,  питання: які бібліотечні заходи вважати подіями, на чому зосередити увагу під час підготовки події, мотиви організаторів та учасників.
Отримали практичні  кейси інноваційних програм і  успішних івентів, розробили етапи підготовки  ефективної події в бібліотеці. Протестували інструменти, що допоможуть   розробити оголошення, запрошення, візуалізацію  майбутнього заходу.
Під час прямого ефіру «Сьогодні у бібліотеці…» кожна з команд презентувала театралізований уривок тематичної бібліотечної події.
          В підсумку, під час рефлексії, учасники практикуму ділились своїми враженнями від навчання, озвучили, які знання і ідеї отримали, пропозиції, як в подальшому організовувати процес підвищення кваліфікації.






Немає коментарів:

Дописати коментар