Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 1 квітня 2019 р.

Поезія – це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово



До Всесвітнього дня поезії, в Олександрійській районній бібліотеці імені Д.І. Чижевського, відбувся поетичний калейдоскоп з місцевою поетесою та прозаїком  Наталією Федорівною Фесенко, відомою своїми творами не тільки на Олександрійщині, а й за її межами. 
Під час творчої зустрічі присутні працівники районних закладів, відвідувачі бібліотеки, мали змогу насолодитися неповторним, простим і високим водночас стилем поетеси, магічною силою хвилюючих і трепетних рядків. Гості із  задоволенням слухали і спілкувалися з яскравою, неординарною особистістю.
Особливого  звучання поетичне слово набувало у виконанні самої авторки, яка зачитала твори зі своїх збірок «Причетна до всього», «Жінка  при надії», «Непокір-вода», «На святі життя» та поділилася історією їх написання.  Пані Наталія поділилася з присутніми своїм літературним надбанням, творчими планами на майбутнє, зачитала уривки з майбутньої книги «Полюби шизу ближнього», над якою вона працює. Творча, цікава, енергійна особистість  подарувала чудову атмосферу гостям заходу.
По завершенню всі бажаючі придбали книги поетеси та отримали автографи.




Немає коментарів:

Дописати коментар