Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 лютого 2019 р.

Ті спогади, то вічний серця біль



З нагоди  відзначення  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан, працівники відділу дорослих та молоді центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського провели історичну довідку «Ті спогади, то вічний серця біль», для учнів гімназії-інтернату Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв).
Ведучі ознайомили учнів з масштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані. І саме ці події щороку, у лютневі дні, збирають всіх разом, щоб вшанувати воїнів-інтернаціоналістів та згадати тих, хто не повернувся з війни, хто пройшов важкими дорогами війни в Афгані, Сомалі, Анголі, В’єтнамі, хто не раз зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів.
 Молодь переглянула презентацію та документальні відео-фрагменти про Афганську війну, а також познайомилися з книжковою виставкою-реквієм  «Трагедія і доблесть Афгану», де були представлені книги, що розповідають про воєнні події. 
Схиливши голови у скорботній хвилині мовчання, присутні вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах. 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар