Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 14 вересня 2020 р.

Як написати заявку на грант

 Одним із перспективних напрямків в роботі бібліотек, що сприяє залученню позабюджетних коштів, є проектна діяльність. Реалізація  соціально-орієнтованих проектів - це кращий спосіб заявити про себе, підвищити престиж бібліотеки, підкреслити її роль і значимість в місцевому співтоваристві.

 26 серпня 2020року в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського, з дотриманням вимог протиепідемічних заходів, з бібліотечними фахівцями проведено практикум «Як написати заявку на грант». 

Проговорили і практично опрацювали основні процеси підготовки проектної заявки на отримання грантового фінансування під час  інформаційної орієнтації «Що таке грант? Навіщо він бібліотекам», практичної концентрації «Проектна заявка: що хоче знати донор», практичного опрацювання «Підготовка грантової заявки».

Отримали корисну інформацію про класифікацію донорських організацій, актуальні напрями фінансування, організації, які потрібно постійно відслідковувати аби отримати інформацію про оголошення грантових конкурсів. Для учасників практикуму підготовлено інформаційне видання – карта донорів «Шпаргалка грантошукача».  

Обговорюючи результати практикуму, учасники зазначили, що для бібліотек, грант - це можливість перейти на якісно інший рівень роботи, саме тому важливо вміти цією можливістю користуватися.






 

Немає коментарів:

Дописати коментар