Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

середу, 12 лютого 2020 р.

Презентація першої збірки юної письменниці Аліни Шевченко



 05 лютого 2020 року, в приміщенні Олександрійської центральної  районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського, відбулася презентація першої збірки юної письменниці Аліни Шевченко «Цвіт першої надії». Аліна Шевченко із села Гайок, що на Олександрійщині, вчиться в 9 класі  Ізмайлівського закладу  загальної  середньої освіти І-ІІІ ступенів. ЇЇ наставники - вчителька української мови і літератури  Пасхал Людмила Іванівна та бібліотекар Ізмайлівської бібліотеки-філії Красюк Тетяна Миколаївна, розповіли про те, як виявили талант своєї учениці, активної читачки місцевої бібліотеки.
Аліна розповіла присутнім про свої здобутки та перемоги в обласних та міжнародних конкурсах та зачитала уривки із творів, які ввійшли до її збірки.
Серед запрошених був присутній Анатолій Штанько, керівник літературно-мистецького клубу «Джерело», який дав гарну оцінку творчості дівчини та офіційно запросив на засідання свого клубу.
Привітала з дебютом молоду авторку і директор Олександрійської централізованої районної бібліотечної системи Надія Миколаївна Чуянова.
Зустріч пройшла жваво, цікаво, невимушено, змістовно. Кожен бажаючий мав змогу придбати книгу з її автографом та сфотографуватись. Перший крок у визнанні молодої письменниці пройшов вдало. І нехай наклад першої книжечки зовсім невеликий, але це вже хороший старт у  світ літератури.










Немає коментарів:

Дописати коментар