Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

четвер, 13 лютого 2020 р.

Серце до серця



З нагоди романтичного свята -  Дня святого Валентина, в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І. Чижевського  вирувала весела атмосфера, під час розважальної акції позитивних емоцій «Серце до серця», для учнів центрально - українського наукового  ліцею - інтернату. Адже День святого Валентина – це не тільки свято квітів, «валентинок» та подарунків - це символічний день для виявлення більшої уваги та любові до тих людей, які знаходяться поруч з нами.
Бібліотекарі відділу обслуговування дорослих та молоді  розповіли присутнім про історію виникнення свята. Молодь  переглянула відеоролик про святкування Дня святого Валентина в різних країнах світу.
Багато сміху, влучних коментарів та оплесків викликали конкурси “Питання на засипку”, «Назви пару», «Знання-сила», «Кулінарний», «Театральний», в яких переможці отримали приз – книгу. А ще учасники створили власноруч мега-валентинку «Щасливе обличчя».
Також, юнаки та дівчата познайомились з  книжковою виставкою «Серце, що кохає», на якій було представлено твори всесвітньовідомих авторів про найпрекрасніше почуття у цьому світі – Любов.











Немає коментарів:

Дописати коментар