Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 25 січня 2019 р.

Історія і уроки Голокосту.



Напередодні  Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту,  24 січня 2019 року, бібліотекарі відділу обслуговування дорослих та молоді Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського, провели годину-реквієм «Історія і уроки Голокосту», для студентів Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету.
Що ж таке Голокост? Яка історія? Про наймасовіше вбивство під час Голокосту, яке сталося у вересні 1941 року в урочищі Бабин Яр недалеко від Києва, розповіли бібліотекарі. Присутні переглянули відеоролики про концентраційні табори смерті,  де нацисти масово вбивали євреїв.
Студенти-практиканти КВНЗ «Олександрійський коледж культури і мистецтв», спеціальності «Інформаційної, бібліотечної та архівної справи» провели бібліографічний огляд науково-історичної та художньої літератури «Пам’ять не вмирає».
На завершення учасники вшанували пам’ять всіх невинно розстріляних, задушених у газових камерах, виснажених голодом і примусовою працею жертв Голокосту.


Немає коментарів:

Дописати коментар