Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 17 березня 2020 р.

Засідання кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA «Rакурс»



27 лютого 2020 року відбулося засідання кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA «Rакурс», який діє при Олександрійській центральній районній бібліотеці  ім. Д.І. Чижевського, для студентів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету
Стрічка польської режисерки Анни Бединської «В іншому світі»  передає душевні переживання сорокалітньої жінки, яка дізнається, що її майбутня дитина матиме синдром Дауна. Героїні, матері здорових дорослих дітей, здається, що її життя зруйноване, бо вона не хоче ні робити аборт, ні народжувати.
Перед Касі постає питання: народжувати або робити аборт. Але їй не подобається жодне з цих рішень. Кожне з них призведе до драматичних наслідків і травм.
По завершенню перегляду, молодь під час «Мозкового штурма» висловила свої думки щодо емоційного стану  і складнощів батьків, з якими вони стикаються виховуючи дітей з синдромом Дауна, а також  обговорили проблеми забезпечення прав людей з особливими потребами та  як можна підтримати таких батьків, і чи є в Україні відповідні програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар