Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 17 березня 2020 р.

Творча зустріч Олександром Жовною.



27 лютого 2020 року в Олександрійській районній бібліотеці імені Д.І. Чижевського для працівників районних закладів культури, читачів бібліотеки, студентів Олександрійського коледжу культури і  відбулася знакова культурна подія - творча зустріч з відомим українським письменником, кіносценаристом і режисером Олександром Жовною.
Він - автор багатьох відомих і популярних не тільки в Україні творів, таких як «Вдовушка», «Маленьке життя», «Експеримент». За оповіданнями «Партитура на могильному камені», «S. H. Second hand», «Експеримент», «Маленька Ліза» - знято фільми.
«На зйомках відбувалися справжні дива, небеса нам допомагали майже в кожній сцені – потрібен був дощ, а пожежної машини чомусь немає, і тут несподівано ллє дощ. Було надзвичайно багато містичних речей. Кіно – то взагалі суцільна містика, і ми переконувались в цьому в черговий раз», - розповів Олександр Юрійович.
Письменник поділився секретами написання літературних творів, кіносценаріїв, спогадами про дитинство, студентське життя. Відповів на численні питання присутніх. Надзвичайно цікава особистість Олександра Жовни, та його твори нікого не залишили байдужими.
По завершенню всі бажаючі придбали книги, отримали автографи та фото на пам’ять.






Немає коментарів:

Дописати коментар