Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 6 травня 2018 р.

Основи лобіювання - громадським аніматорам


#вчимося_діяти


02 травня 2018 року в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім..Д.І.Чижевського за сприяння Олександрійського районного відділу освіти в Школі громадського аніматора відбулося експертне навчання «Основи лобіювання». 
Для молодих громадських активістів Олександрійщини навчання провели партнери проекту, тренери Благодійного фонду «Волоський фонд розвитку громади» (м. Дніпро). Під час навчання розглянули відмінності між лобізмом, лобістами і адвокаційною діяльністю, методику підготовку адвокаційної кампанії,  практично опанували навички написання запиту на інформацію. Знайомились з практичним досвідом проведення успішних адвокасі-кампаній.
Навчання  відбулося в рамках проекту «Вчимося діяти: Школа громадського аніматора», що реалізується громадською організацією Олександрійський гендерний інформаційний центр спільно з Олександрійською центральною районною бібліотекою, районним відділом освіти, Районним парламентом дітей.

Ця інформація  представлена  ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  та здійснюється Paсв Україні. Зміст  статті  є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  або уряду США.





Немає коментарів:

Дописати коментар