Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 26 березня 2018 р.

Громадські активісти Олександрійщини вчилися писати проекти



Громадські активісти Олександрійщини
  вчилися писати проекти


Питання, що таке проект, як його написати, з яких частин складається, де шукати фінансування, розглядалися під час тренінгу «Проектний менеджмент та нетворкінг», який відбувся 23 березня 2018 року на базі «Школи громадського аніматора», в центральній районній бібліотеці.
Учасники тренінгу отримали теоретичні знання та практичні навички, як визначити проблему, сформувати мету, завдання проекту, план реалізації та бюджет.
Анна Орловська, в якості залученого експерта з комунікацій, розповіла про нетворкінг - мистецтво налагодження особистих зв’язків. Надала поради, як коротко та ефектно представити себе аудиторії, бути цікавим співрозмовником, якою має бути презентація діяльності чи то  особи чи організації. Під час практичного навчання учасники в групах аналізували різні види візиток.
Тренінг відбувся в рамках проекту «Вчимося діяти: Школа громадського аніматора», який реалізується громадською організацією Олександрійський гендерний інформаційний центр спільно з Олександрійською центральною районною бібліотекою та за сприяння Олександрійського районного відділу освіти, Районного парламенту дітей.
Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), що  реалізується Міжнародною організацією Пакт в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!».


Немає коментарів:

Дописати коментар