Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

четвер, 25 січня 2018 р.

Патріотичний пазл «Єднання заради Незалежності»



Патріотичний пазл «Єднання заради Незалежності»

22 січня 2018 року, у День Соборності України, працівники відділу обслуговування дітей центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського провели патріотичний пазл «Єднання заради Незалежності» в Кіровоградському облкомплексі ( гімназії-інтернат – школі мистецтв). Після невеличкого екскурсу в минуле та ознайомлення з цікавими фактами, бібліотекарі запропонували у взяти участь у інтелектуальному змаганні для тих, хто любить Україну, відчуває себе українцем і хоче перевірити й поповнити свої знання про її історію, традиції, народні звичаї та культуру.
Під час гри учасники заходу були поділені на команди по 5 чоловік, що мали представляти різні регіони України. Усі гравці виявили гарні знання у таких конкурсах: «Історична вікторина», «Географічний», «Народознавчий», «Літературно–мовний», «Асоціативний». Родзинкою змагань стала незвична форма оцінювання результатів: команда, яка набрала найменшу кількість балів приєднувалась до команди - переможниці в запропонованому конкурсі та продовжувала участь у змаганні.
В кінці гри бібліотекарі підвели підсумки, не оголошуючи переможців і переможених, адже, перемогою та стало те, що учасники змогли об’єднатися, підтримати один одного та працювати в команді задля однієї мети.


Немає коментарів:

Дописати коментар