Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

середу, 26 липня 2017 р.

Стежинами рідного села



Стежинами рідного села


23 липня 2017року, юні читачі Олександрівської бібліотеки-філії  здійснили краєзнавчу мандрівку «Стежинами рідного села». Цікаво та змістовно розпочалася мандрівка в музейній кімнаті бібліотеки, де завідуюча бібліотекою Жовтоножко В.Я., разом з дітьми здійснили історичну подорож в минуле села, познайомилися з його історією і традиціями.

 Продовжила екскурсію Гаврилець Н.В., яка провела дітей визначними місцями села, розповіла про відомих людей, доля яких пов'язана з селом Олександрівка. Потім учасники залюбки відповідали на запитання вікторини «Що ти знаєш про край, де зростаєш?».


Аукціон професій в таборі «Дружба»

20 липня 2017 року, бібліотекар центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського, спільно з спеціалістом Олександрійського міськрайонного центру зайнятості та волонтером бібліотеки, фіналісткою програми майбутніх лідерів «FLEX», Ольгою Кан, завітали до відпочиваючих дитячого оздоровчого табору «Дружба». Діти та підлітки взяли участь у інтелект-турнірі "Зроби крок у світ професій" та грі "Аукціон професій". Остання викликала у гравців неабиякий інтерес. Із завзятістю та азартом команди хлопців та дівчат робили "ставки", змагаючись за підказки, щоб обрати категорію та відгадати професію.
Ольга Кан розповіла присутнім на заході про програму «FLEX», поділилась враженням про навчання та перебування в США, про волонтерство на "Євробаченні 2017" в м. Києві. Також волонтерка познайомила відпочиваючих з традиційними американськими танцями та провела своєрідний майстер-клас. Наприкінці заходу команди змагались в грі-естафеті, на кшталт американського футболу.
 


Між нами, жінками


       20 липня 2017 року в Березівській бібліотеці-філії відбулося чергове засідання клубу за інтересами «Україночка» на тему «Між нами, жінками». На дворі літо, тепла, сонячна погода. Такі ж теплі, довірливі відносини стараються створити в сім’ях учасниці клубу.

 Одним з важливих чинників сімейного добробуту є кулінарна майстерність господині. Учасниці клубу – вправні і досвідчені кулінарки, тому під час засідання обговорили нові рецепти консервування, випічки. Бібліотекар Зіненко А.М. підготувала «Торбинку кулінарних порад».


Немає коментарів:

Дописати коментар