Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 28 липня 2017 р.

Скайп-конференція з Виноградівщиною



Скайп-конференція з Виноградівщиною



27 липня 2017 року в центральній районній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбулася заключна скайп-конференція по завершенню міжрегіонального проекту з правової тематики «Сільським громадам – належний рівень правової допомоги», який реалізовувався впродовж шести місяців громадськими організаціями «Спілка угорських бібліотекарів Закарпаття» та «Олександрійський гендерний інформаційний центр».

Завдяки проекту підвищилася обізнаність сільського населення щодо права на отримання безоплатної правової допомоги, покращився доступ до правової інформації. Як наголошували учасники конференції, проект довів, що серед малозабезпечених верств населення є велика потреба на безоплатну правову допомогу.

Представники двох громадських організацій прозвітували про діяльність, яка відбулася в рамках проекту та зазначили, що такий спільний проект дав змогу об’єднати зусилля для кращого результату щодо підвищення рівня правових знань жителів сільських населених пунктів Виноградівського та Олександрійського районів.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар