Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

середу, 7 червня 2017 р.

Засідання круглого столу



Засідання круглого столу

Відбулося засідання круглого столу на тему: "Проблеми дітей з особливими потребами Олександрійського району та шляхи їх вирішення"
29 травня 2017 року в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбулося засідання круглого столу "Проблеми дітей з особливими потребами Олександрійського району та шляхи їх вирішення організованого ГО "Простір взаємодії" в рамках реалізації проекту "Сенсорна кімната - світ розвитку особливих дітей ".
У заході взяли участь посадовці органів виконавчої влади, фахівці установ та організацій, що працюють у сфері надання соціальних послуг, освітніх установ, громадських організацій, батьки дітей з особливими потребами.
Серед запрошених: Павук Т.А.-  головний спеціаліст інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олександрійської районної державної адміністрації, Сперисенко Д.Б. - психолог Олександрійського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Олександрійської районної державної адміністрації, Голобородько І. С. -головний спеціаліст відділу культури і туризму Олександрійської районної державної адміністрації, Конюх Л.М. - дитячий лікар Олександрійської центральної районної лікарні. 
Обговорення запланованих тем набуло характеру ділової дискусії та охопило значно ширше коло проблемних питань у сфері надання реабілітаційних послуг дітям з інвалідністю, різних методик роботи дітей з обмеженими можливостями, волонтерського руху у сфері психологічної підтримки особливих дітей, єднання зусиль громадських організацій, державних органів влади з метою підтримки, соціальної адаптації дітей з особливими потребами.
Учасники круглого столу, дійшли висновку, що усім організаціям варто значну увагу приділяти координації дій. Адже від співпраці лікарів, психологів, управління соціального захисту населення, центру соціальних служб, залежить ефективність, хоча б часткового, вирішення проблем дітей з особливими потребами Олександрійського району та м.Олександрії.

Дана публікація виходить в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО «Простір взаємодії» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.


Немає коментарів:

Дописати коментар