Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Добром зігріте серце, Вивчай Європу – змінюй Україну






Вивчай Європу – змінюй Україну

Напередодні Дня Європи, працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського провели мотиваційну школу «Вивчай Європу – змінюй Україну», для студентів Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету. Цього рокусвято особливе, адже громадяни України отримали право на безвізові подорожі до країн шенгенської зони.
Під час заходу присутні перенеслися до найменшої країни Європейського Союзу – Мальти й  дізналися про її історію та сьогодення. Особливе захоплення у студентів викликати культурні традиції острівної країни, серед яких яскраві карнавали та захоплюючі регати.





Добром зігріте серце

В переддень одного з найбільших родинних свят – Дня матері, працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського, спільно зі студентами медичного училища провели мистецький пазл «Добром зігріте серце». Наскрізною темою зустрічі стала  роль матері в нашому житті й вплив образу берегині роду на мистецтво. Бібліотекарі розповіли про історію свята та традиції його святкування в різних країнах, таких як, Франція, Німеччина, Італія та інші. У виконанні студентського активу звучали пісні та вірші про маму.
Присутні погодилися із твердженням, що День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові.



Немає коментарів:

Дописати коментар