Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Палітра професій: ігрове асорті



Палітра професій: ігрове асорті

Кожна людина в певний момент повинна визначитися з вибором професії. Даний процес є надзвичайно відповідальним кроком, від якого залежить успіх всього майбутнього життя.
Зробити правильний вибір професії старшокласники зі шкіл Олександрійського району мали можливість в міськрайонному центрі зайнятості, під час акції «Випускник», яка проходила в рамках обласної декади профорієнтації «Від мрії до професії». До цієї акції долучилися і працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського, провівши ігрове асорті «Палітра професій».
Учні брали активну участь у різноманітних конкурсах і завданнях, серед яких: вікторина «Професії в літературних творах», кросворд «Ремесла», гра «Пантоміма» тощо. В творчому завданні учасники намагалися зобразити професію майбутнього.
На завершення зустрічі присутні поділилися своїми планами та мріями стосовно обрання майбутніх професій, які б приносили найбільшу користь людям, країні, давали змогу почувати себе потрібними, повноцінними і задоволеними своєю працею.


Немає коментарів:

Дописати коментар