Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 18 листопада 2019 р.

Передзвони Незалежності



З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора, 22 серпня 2019р., бібліотекарі відділу обслуговування дорослих та молоді Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського, спільно з спеціалістами міськрайонного центру зайнятості завітали в дитячий оздоровчий табір "Дружба" у селі Войнівка та провели ігрову програму-подорож «Національно-патріотичні передзвони» для молоді першого загону.
Бібліотекар розповіла  присутнім  про символіку барв українського прапора, про історію державних символів України, а також про традиції та звичаї нашого народу. Під час гри учасники розшифрували прислів’я про Батьківщину, перевірили свої знання в конкурсах-завданнях «Подорожуємо Україною», «Відгадай місто», «Ми – туристи», «Славетні Українці», «Культурна спадщина народу» та інші.
Під час розгляду карток-асоціацій  молодь висловлювала свої думки про Україну та що треба для того, щоб бути справжнім патріотом. За кожне виконане завдання  присутні отримували частинку мапи України.
По завершенні всіх завдань юнаки та дівчата склали з пазлів мапу України та зробили для себе висновок, що треба любити, цінувати і вивчати рідний край, шанувати людей, що живуть і прославляють його своєю працею.
Всі бажаючі зробили селфі з прапором України.




Немає коментарів:

Дописати коментар