Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 26 лютого 2018 р.

Літературний клондайк




Літературний клондайк «Бестселер, дайджест, комікс - що краще?» - під такою назвою  відбувся захід в Олександрійському центрі зайнятості  для учнів 8-11 класів Новопразької школи-інтернат та Ульянівської ЗОШ, проведений бібліотекарями відділу обслуговування дітей Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.
Під час заходу говорили про важливість читання, про те, що люди, які бажають побудувати успішну кар'єру, повинні володіти не тільки необхідними професійними знаннями і уміннями, але і читати правильні книги.
Щоб відповісти на питання, які книги потрібно читати сучасному підлітку, учасники розділились на команди і за допомогою жеребкування отримали від бібліотекарів нові книги: бестселери для дітей та підлітків, сучасні енциклопедії, твори українських класиків у формі коміксів та дайджести з української та світової літератури.
Кожна команда, маючи декілька хвилин на обговорення, представила свої книги і аргументувала, чому саме їх потрібно читати сучасним тінейджерам. Всі докази і аргументи представників команд були досить переконливими, то всі дійшли спільної думки, що будь-яка книга по-своєму неповторна, цікава та  корисна.

Немає коментарів:

Дописати коментар