Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Я обираю професію



Я обираю професію

«Наскільки важлива професія в житті людини?», «Хто і що впливає на вибір професії?» – на ці та інші запитання із задоволенням відповідали учні 5-8 класів Новоселівської ЗОШ під час профорієнтаційної години "Я обираю професію".
Цей захід працівники відділу обслуговування дітей Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського провели 15 листопада 2017 року спільно з спеціалістом міськрайонного центра зайнятості, в рамках обласного місячника профорієнтації молоді "Професійні горизонти".
Під час спілкування діти в цікавій ігровій формі отримали інформацію про світ професій. Школярі дізналися багато цікавого й корисного та мали можливість усвідомити, що правильний вибір професії – це запорука подальшого власного успіху в житті. А ще, учням було запропоновано взяти участь у вправах, метою яких було визначення їх рівня обізнаності зі світом професій.
Ділячись враженнями про участь в профорієнтаційному заході, хлопчики та дівчатка щиро зізнавалися, що отримали багато нової та корисної інформації про світ професій та більше дізнатися про свої можливості.



Немає коментарів:

Дописати коментар