Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 21 серпня 2017 р.

Україна – це козацький дух і воїнів-синів незламна воля



Україна – це козацький дух і воїнів-синів незламна воля



Напередодні Дня Незалежності України, працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського, спільно з представниками Олександрійського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відвідали дитячо-оздоровчий табір «Дружба». Бібліотекарі запропонували дітям взяти участь у поетично-мистецькому акорді "Україна – це козацький дух і воїнів-синів незламна воля".

 Відпочиваючі, поділившись на  команди "Козачат" та "Українців", спробували себе у різноманітних конкурсних завданнях. У "Літературному вернісажі" учасники відгадували назви віршів видатних українських письменників, складаючи відповідь за допомогою кубиків.

В конкурсі "Діло майстра величає" діти спробували себе у найдавнішому ремеслі – гончарстві, розмальовуючи "глиняні" тарілки   символами України,  продемонструвавши свої художні таланти.

Особливо сподобалось командам конкурсне завдання "Лине пісня солов’їна", в якому треба було відгадати виконавців українських пісень, шукаючи вірну відповідь у повітряних кульках.

Усі учасники, на згадку про  зустріч, отримали заохочувальні призи, а колективне виконання гімну України "Ще не вмерла Україна" стало завершальним акордом заходу.




Немає коментарів:

Дописати коментар