Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

середу, 7 грудня 2016 р.

Стажування бібліотечних фахівців




Стажування бібліотечних фахівців


30 листопада 2016 року в центральній районній бібліотеці ім. Д. І.Чижевського відбулося стажування для бібліотечних працівників району на тему: «Впровадження програмного продукту ІРБІС в практику роботи бібліотек».
Учасники стажування прослухали флеш-консультацію «Автоматизація бібліотечних процесів відповідно до вимог часу, про особливості автоматизованої бібліотечно-інформаційної системи ІРБІС  було подано матеріал в профі-аргументації.
Кожен учасник стажування самостійно та практично опрацював створення баз даних в програмі ІРБІС, введення описів з періодичних видань, формування електронних каталогів бібліотеки, яке буде задовольняти потреби сучасного користувача в отриманні інформації.


 


Засідання дитячо-юнацької літературної студії «Паросток»





27 листопада 2016 року в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбулося чергове засідання дитячо-юнацької літературної студії «Паросток». До бібліотеки цього дня завітало 12 юних шанувальників поетичного слова з сіл та селищ нашого району. Більшість з них вже декілька років працюють у студії. Засідання для них провела Тамара Аноко – журналістка, авторка відомих на Олександрійщині та за її межами поетичних та прозових творів. Вона розповіла дітям про своє захоплення поезією, музикою, піснями, познайомила зі своїми поетичними рядками, які схвилювали присутніх своєю відвертістю та емоційним художнім прочитанням.

Тамара Емануілівна уважно прослухала виступи дітей, проаналізувала кожен твір та дала поради щодо віршування.

Бібліотекарі познайомили дітей з умовами літературних конкурсів, оголошених  Київською організацією НСПУ та мережею парків відпочинку для дітей «Дитяча планета» й побажали  успіхів у всіх їх творчих починаннях. 


Немає коментарів:

Дописати коментар