Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 28 березня 2017 р.

Засідання дитячо-юнацької студії «Паросток»



Засідання дитячо-юнацької студії «Паросток»



«Як добре Шевченковим словом писати, слова мелодійні та вірші складати» – під такою назвою 26 березня 2017 року відбулося чергове засідання дитячо-юнацької студії «Паросток». Студійці та шанувальники творчості Т.Шевченка (учні навчальних закладів Олександрійського району) говорили про прозові та віршові твори Тараса Григоровича Шевченка, а також твори, присвячені його життєвому шляху. Залюбки читали власні поезії про великого Кобзаря, в рядках яких, було чутно і пошану до великого українського поета і дитяче бачення його творчості.

Засідання закінчилось літературною дуеллю. Присутні на заході, виконуючи вправи, підбирали риму до запропонованих слів; у вправі «Я – конструктор» відновлювали вірші, перегруповуючи слова в рядочках; у вправі «Я – поет» складали вірші за поданими початками рядків та за словами, що римуються. А ще, спілкувалися, дискутували, знаходили спільні інтереси.

Окрилені новими ідеями та творчими планами, юні обдарування ще довго не залишали затишної зали бібліотеки. Так хотілось про все розповісти своїм одноліткам, поділитися новими поетичними знахідками та відкриттями. Попереду нові зустрічі і незабутні спогади. Хай будуть вони тільки рясними та райдужними.

Немає коментарів:

Дописати коментар