Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

четвер, 5 квітня 2018 р.

Вчимося писати проекти (тренінг другий)


Вчимося писати проекти (тренінг другий)

В Школі громадського аніматора сформувалась команда вмотивованих молодих активістів, що не лише прагнуть змін, а вже сьогодні здобувають знання і навички, що допоможуть розробити, зреалізувати їх інсайдерські ідеї вирішення проблем місцевих громад.
Тож, 03 квітня 2018 року на черговому тренінгу «Проектний менеджмент і нетворкінг» говорили про складне простими словами (як зазначила одна із учасниць заходу). Як сформулювати проблему, як на практиці побудувати дерево проблем, визначити мету і завдання проекту, очікувані результати, як здійснюється моніторинг і оцінка проекту, всі ці навички учасники тренінгу відпрацьовували під час практичних, групових вправ. Було озвучено ряд практичних порад, які сайти моніторити, аби  знайти потенційних грантодавців.
Анна Орловська, в якості залученого експерта з комунікації, ділилася секретами успішної самопрезентації, налагодження корисних зв’язків, розробки візитівок.
Тренінг відбувся в рамках проекту «Вчимося діяти: Школа громадського аніматора», який реалізується громадською організацією Олександрійський гендерний інформаційний центр спільно з Олександрійською центральною районною бібліотекою та за сприяння Олександрійського районного відділу освіти, Районного парламенту дітей.
Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), що реалізується Міжнародною організацією Пакт в рамках програми сприяння громадській активності «Долучайся!».



Немає коментарів:

Дописати коментар