Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 4 березня 2018 р.

Тенденції розвитку сучасної української літератури



Напередодні Всесвітнього дня письменника, працівники відділу обслуговування дорослих та молоді центральної районної бібліотеки ім. Д.І. Чижевського провели літературну дегустацію «Смак сучасної української літератури» для студентів КВНЗ «Олександрійський коледж культури та мистецтв».
Сучасна українська література сьогодні є надзвичайно різноманітною та багатоплановою. Вона все більше завойовує авторитет серед читачів. Ця література твориться саме тепер, і ми, певним чином, є свідками її народження. Бібліотекарі ознайомили молодь з цікавими фактами життя та творчості сучасних авторів України, які роблять свій вагомий внесок у розвиток сучасної української літератури та користуються неабияким попитом серед молодих людей, зокрема Люко Дашвар, Андрія Кокотюхи, Володимира Шкляра, Ірен Роздобутько та ін.
Деякі студенти вже знайомі з книгами того чи іншого автора, а більшість- відкривали для себе нові імена. Присутні переглянули буктрейлери до найвідоміших книг та ознайомилися з книжковою викладкою «Українська сучасна книга».

Немає коментарів:

Дописати коментар