Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

Участь молоді в розвитку місцевих громад



Участь молоді в розвитку місцевих громад

Молодь – це майбутнє країни. В близькому майбутньому їм розбудовувати країну, ставати громадськими лідерами, представниками влади, активними громадянами. Критично важливо  зробити їх спроможними впоратися з цією роллю.
21 грудня 2017 року громадська організація «Олександрійський гендерний інформаційний центр», в рамках реалізації проекту «Школа  громадського аніматора: Вчимося і діємо» ініціювала проведення в Войнівській бібліотеці-філії громадські слухання  «Участь молоді в розвитку місцевих громад». Про важливість піднятого питання свідчила присутність  на заході  голови сільської ради, депутатів, членів територіальної громади. Прослухавши аргументи  доповідачів: Кан Любов, (керівник проекту), Кривченкової Людмили ( координатора проекту), Дячук Марини (обраного Голови громадських слухань), більшістю голосів ухвалено рішення щодо організації Молодіжної ради, в якості консультаційно-дорадчого органу при Войнівській сільській раді. Обрано ініціативну групу молоді, що взяли на себе зобов’язання розпочати процедуру організації Молодіжної ради, розробку установчих документів, подання їх на затвердження сільської ради, проведення виборів членів та керівного складу.


 Ця інформація  представлена  ГО «Олександрійський гендерний інформаційний центр» в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)  та здійснюється Paсt в Україні. Зміст  статті  є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)  або уряду США



Немає коментарів:

Дописати коментар