Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 15 грудня 2017 р.

Планування і прогнозування бібліотечної діяльності на 2018 рік



Планування і прогнозування бібліотечної діяльності на 2018 рік

Річний план роботи – це своєрідна «візитка» бібліотеки, яка відображає її місію, основні функції та напрямки. Вміло складений річний план роботи – запорука успішної діяльності протягом цілого року. 13 грудня 2018 року в рамках реалізації програми підвищення фахового рівня «Бібліотекар в стилі «modern» проведено практикум «Традиційні та інноваційні аспекти планування та звітності бібліотек».
Бібліотечні працівники визначали пріоритетні орієнтири, основні завдання діяльності бібліотек в 2018 році під час флеш – консультації «Планування і прогнозування бібліотечної діяльності на 2018 рік. - основні напрямки роботи і завдання», інформаційної концентрації «Робота з книжковим фондом: вимоги сьогодення», практичних  рекомендацій «Планово - звітна документація  бібліотек по роботі з дітьми»,
профі–налаштування «Інформаційне обслуговування сільської громади: поєднання традиційних та інноваційних послуг», порад практика «Адаптуємо діяльність бібліотек до умов цифрової епохи», нотатки в блокнот  професіонала «Технології успіху сучасної бібліотеки».
Отримані поради та напрацьовані навички під час практикуму сприятимуть тому, аби книгозбірні району стали ефективними партнерами в реалізації пріоритетних напрямів розвитку громади, надаючи можливість мешканцям отримати доступ до наявних різноманітних ресурсів, комунікаційних технологій, допомагаючи людям у підвищенні свого освітнього потенціалу, реалізації творчих можливостей.


Немає коментарів:

Дописати коментар