Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 11 червня 2017 р.

Екскурсія до бібліотеки, Конкурс "Кращий читач"

Екскурсія до бібліотеки


06.06.2017 року до Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського на екскурсію завітали учні 2 класу Добронадіївської ЗНЗ І-ІІІ ступенів. Малеча із задоволенням знайомилась з новими цікавими книжками та журналами, подивилась казку про безпечний Інтернет, взяла участь у відео-вікторині "Мандруємо по казках". А ще дітлахи разом з бібліотекарями грали в ігри та відвідали сенсорну кімнату.



Конкурс "Кращий читач"

06.06.2017 року в Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбувся конкурс "Кращий читач" , в якому змагалися учні 3 і 4 класів Олександрівської ЗНЗ . Кожен учасник підготував розповідь про свою улюблену книжку. На питання ведучої : "Яку книгу ти б порадив прочитати своїм товаришам влітку?", більшість дітей називали ециклопедії різної тематики та твори казкарів світу. За вірну відповідь на питання вікторини учасники отримали додаткові бали.
За підсумками конкурсу, 1 місце серед учнів 4 класу виборов Сидоржевський Артем, 2 місце посіли Бойко Катя та Кальга Ольга, 3 місце - Бойко Людмила. Серед учнів 3 класу: 1 місце - Артюх Софія, 2 місце - Запарій Олена та Майданик Вікторія, 3 місце - Краснікова Олеся. Вдячні всім учасникам за участь у нашому конкурсі і вітаємо переможців!

Немає коментарів:

Дописати коментар