Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Право на безоплатну правову допомогу



Право на безоплатну правову допомогу

За останні три роки Україна створила розгалужену систему центрів безоплатної правової допомоги, де працюють адвокати і юристи, надаючи допомогу тим людям, які не мали можливості отримали кваліфіковану правову допомогу через свій майновий стан.
14 червня 2017 року на базі Новоселівської бібліотеки-філії відбулася інформаційна сесія «Право на безоплатну правову допомогу».
Під час інформаційної сесії розглядалися питання законодавчої бази щодо надання безоплатної правової допомоги в Україні. Більш детально було розглянуто питання надання первинної та вторинної правової допомоги: види послуг, категорії осіб, на які поширюється допомога, суб’єкти надання правової допомоги, порядок звернення до центрів.
 Учасникам сесії було презентовано роботу Олександрійського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги та ознайомлено із спеціалізованими порталами, створеними задля   поширення правових знань.
Всі присутні отримали вебліографічний список «Ваш помічник - Інтернет».

«Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ОГІЦ і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позиції Європейського Союзу»





Немає коментарів:

Дописати коментар