Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 червня 2016 р.

Виїздна акція з профорієнтації






Виїздна акція з профорієнтації



17 червня 2016 р. працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського, спільно з міськрайонним центром зайнятості, прийняли участь у виїздній акції Мобільного центру профорієнтації . Для підлітків та молоді , які відпочивають в оздоровчому таборі «Дружба»,  було проведено ряд інтерактивних ігор: «Дешифратор», «Передай далі», «Склади назву професії», «Хто більше». У грі «Асоціації з професією» учасники виймали наосліп з мішечка предмети й називали ряд професій, які з ними асоціюються.  Кожен з них намагався виявити свої знання та кмітливість. Гарний настрій, завзяття і азарт стали  винагородою  для всіх учасників заходу.







Віртуальний бібліомікс

«Академія в одній особі»

15 червня 2016 року працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського провели в міськрайонному центрі зайнятості, для осіб з обмеженими фізичними можливостями віртуальний бібліомікс «Академія в одній особі», до 160-річчя від дня народження І.Я.Франка.

Присутні, із слайдової розповіді, дізналися про життя та творчість видатної постаті  вітчизняної та світової історії й культури – Івана Франка.

Також, було  продемонстровано відеоролик про життя видатного кіноактора І. Миколайчука, до 75 річчя від дня його народження.

Учасники заходу мали можливість переглянути  уривки  з конострічок, з циклу заходів «Фільми – життя легендарного кіномитця», де головні ролі виконував І. Миколайчук, а саме «Тіні забутих предків» та «Пропала грамота».





Немає коментарів:

Дописати коментар