Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

понеділок, 12 листопада 2018 р.

Почесна нагорода за натхненну працю



 Колектив Олександрійської районної централізованої бібліотечної системи гордий за свого керівника Чуянову Надію Миколаївну, лауреата обласної премії «Духовний скарб Кіровоградщини».



В Олександрійській районній централізованій бібліотечній системі працює з 1976 року, з 2003 року – на посаді директора Олександрійської районної централізованої бібліотечної системи.
Надія Миколаївна пройшла трудовий шлях від сільського бібліотекаря до директора районної централізованої бібліотечної системи. Саме це дало змогу стати справжнім сучасним керівником, який вміє формувати дієздатний колектив і здорову атмосферу однодумців-професіоналів. Як працівник і керівник, Надія Чуянова ініціативна, відкрита до змін та інновацій, має організаторські здібності та гострий розум. Характерним для роботи системи, очолюваної Надією Чуяновою, є постійне застосування сучасних методів керівництва, що сприяє бібліотекам району щороку займати передові позиції в рейтингу бібліотек області.
Якості справжнього лідера та вміння реагувати на зміну пріоритетів у галузі доступу до знань, реалізації інтелектуальної свободи, потреб особистості допомагають впровадженню в бібліотечні процеси сучасних технологій, оновленню характеру і форм інформаційних послуг, утворенню нових структурних підрозділів. При центральній районній бібліотеці діє інформаційно-ресурсний центр, створено відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів. За її активної участі відкрито Вищу народну школу у селищі Нова Прага.
Стабільний розвиток бібліотек сприяє впровадженню інвестиційних проектів, які не тільки дозволяють підвищити якість бібліотечних послуг, а й залучити до бібліотек додаткові кошти.
Н.Чуянова вдало поєднує виробничу діяльність з громадською діяльністю. Будучи керівником громадської організації «Олександрійський гендерний - інформаційний центр» (ОГІЦ), Надія Чуянова ініціювала написання та реалізацію низки успішних проектів: «Інформуючи–захищаємо», «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування». Успішно завершено проект «Організація нових послуг в бібліотеках за допомогою доступу до Інтернет» програми «Бібліоміст», який продовжувався з 2011 по 2014 роки.
Надія Миколаївна - член Громадської ради, спостережної комісії за громадянами, що повернулися з місць позбавлення волі, районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, районної комісії з питань захисту суспільної моралі.
Чуянова Н.М. –високоерудована, цілеспрямована, ініціативна, завжди сповнена цікавих ідей і творчих планів, активний учасник культурно-мистецького життя району, підтримує тісні зв’язки з творчими особистостями, організатор проведення творчих зустрічей, презентацій нових видань,активно цікавиться краєзнавством, є одним з співавторів краєзнавчого календаря « Олександрійський район: пам'ять століть, рік дві тисячі шістнадцятий».
З  ініціативи Н.Чуянової  центральній районній бібліотеці присвоєне ім’я Д.І.Чижевського. Бібліотеки системи постійно приймають участь у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, в яких вони неодноразово виборювали призові місця. Колектив централізованої районної бібліотечної системи відзначено подяками, грамотами, почесними грамотами, дипломами районної державної адміністрації, управління культури і туризму, обласної бібліотеки. Черговою нагородою було занесення колективу та його керівника на районну Дошку пошани.
За сумлінну працю, збереження культурної спадщини, значний внесок у розвиток культури району Чуянова Надія Миколаївна нагороджувалась Почесною грамотою федерації профспілок України, дипломом, подякою управління культури і туризму Кіровоградської обласної державної адміністрації, грамотою департаменту культури туризму та культурної спадщини Кіровоградської обласної державної адміністрації, подякою Олександрійської районної державної адміністрації і районної ради, подяками, грамотами відділу культури і туризму Олександрійської районної державної адміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар