Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 3 червня 2018 р.

Засідання кіноклубу Docudays UA «Rакурс»



24 травня 2018 року відбулося засідання кіноклубу медіа-просвіти з прав людини Docudays UA «Rакурс» при Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського, в якому взяли участь студенти Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету. Для перегляду було обрано фільм «Край електросміття» (режисер Девід Федель, Австралія, 2012), в якому порушується така актуальна тема, як екологічне право.
Цей фільм без діалогів та авторських коментарів, дослідження нерегульованого повторного використання електронного сміття у Гані. Щороку у світі накопичується майже 50 мільйонів тонн електронного сміття. Значну частину вживаних і непотрібних електротоварів із розвинених країн звозять до країн третього світу.
Фільм викликав бурхливе обговорення в глядачів. Працюючи в групах, студенти визначали екологічні проблеми, які існують в регіоні, та пропонували шляхи їх вирішення обґрунтовуючи свої відповіді, а також розробляли постери для соцмереж про екологічну ситуацію в своєму районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар