Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 3 жовтня 2017 р.

У Всеукраїнський день бібліотек



У Всеукраїнський день бібліотек

Напередодні святкування Всеукраїнського Дня бібліотек працівники Олександрійської центральної районної бібліотеки ім. Д. І. Чижевського організували та провели різноманітні заходи для своїх читачів та жителів Олександрійщини.
Це і презентації книжкових виставок, екскурсії, бібліотечний дартс, book-lend "Там живе мудрість", квест "Пошук веде читач" та інші. Перший читач бібліотеки в цей день отримав заохочувальний приз. Не залишилися без призів і учасники організованих заходів. Молодь, діти залюбки брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах.
В сквері, поблизу бібліотеки, перехожі мали можливість проголосувати кулькою "Читацьких уподобань", у підсумку за "Історичні романи" проголосувало 58 осіб, "Детективи" читають 43 опитаних, 37 віддають перевагу "Романам про кохання", 24 – захоплюються "Пригодами" і 21 – полюбляють "Фантастику".
Працівники бібліотек дарували приємні моменти читачам впродовж дня, однак двері нашої бібліотеки відкриті не тільки у Всеукраїнський день бібліотек. Тут раді вітати користувачів щодня, адже бібліотека – це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості, творчості і дозвілля.



Немає коментарів:

Дописати коментар