Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

четвер, 17 серпня 2017 р.

Творча зустріч



Творча зустріч


16 серпня 2017 року, в читальній залі центральної районної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського, відбулася презентація 24 тому альманаху «Нова проза», до якого увійшли твори наших земляків Віталія Квітки та Володимира Михалевича.

Модератором творчої зустрічі була директор Олександрійської районної бібліотечної системи Н. М. Чуянова, яка розповіла про концепцію альманаху та його орієнтованість на творчість молодих прозаїків із власним баченням світу. Саме до їх числа належать В. Квітка та В. Михалевич.

Віталій Квітка – журналіст, публіцист, письменник, знаний не лише в Україні, але й за її межами. Друкувався у альманахах «Вітрила», «Квартали», «Країна Мрій». До альманаху «Нова проза», увійшло два оповідання письменника «Дніпровська траса», «Oui, papa» (Да, папа). Володимир Михалевич, відомий як колишній програмний директор FM-«МАЯК» та редактор газети «Олександрійські відомості». В збірнику опубліковані чотири твори  Володимира Михалевича «День народження», «Не стрибати!», «Шварц» та «Head Office» ( Головний офіс).


Немає коментарів:

Дописати коментар