Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 2 жовтня 2016 р.

«Бібліотека в стилі Las Vegas»



«Бібліотека в стилі Las Vegas»



«Бібліотека в стилі Las Vegas» - під таким гаслом відбулося феєричне  свято у Олександрійській центральній районній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського, приурочене до Всеукраїнського Дня бібліотек. Справжнім сюрпризом для відвідувачів стало перетворення книгозбірні в центр дозвілля та розваг. На відвідувачів, учнів 10-го класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв), чекав бібліо-косплей, під час якого діти,  демонструючи гарні знання з різних галузей знань, отримували фішки в бібліотечному казино, які обмінювали на призи в  аукціоні.  

Для малечі бібліотечні працівники організували майстер-клас «Газетний декор», диво-мандрівку «У незвичайну країну Інтернет», презентацію книжкових новинок «Фантазери-казкарі, або неймовірна подорож казковими світами».

Учні 5-го класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) взяли участь у аукціоні ідей та пропозицій «Я хочу, щоб у бібліотеці було…», та дискусійному батлі «Книга чи Інтернет».








Немає коментарів:

Дописати коментар